maanantai 21. huhtikuuta 2008

Maanantaiaamu

Kun maanantaiaamuna ei muista vakkariasiakkaiden nimiä ulkoa, on ollut hyvä viikonloppu.

Rentouduttua tuli ja kivaa oli. Monta asiaa lähti etenemään oikeita raiteita.
Jos jotain, on minulla mahtavia kasvattien omistajia, viikonloppuna tapasin heistä (pe 1, la 2,3,4) neljä ja puhelimessa juttelin vielä kahden kanssa. Mahtavia ihmisiä, iloisia, avoimia, MUKAVIA! Ystäviä toisin sanoen siis.

Pennuille on nyt kaikille alustavasti kodit tiedossa. Jos vielä Orvokki löytäisi sen asunnon, niin Cekustin antaisin sinne ilolla Ainon kaveriksi. (Akusti on ainut jolla on oikea kutsumanimi, ja jonka erotan kolmikosta. Kunnes kaksi muuta poikaa muuttuvat 'oman näköisikseen' ovat ne leikillisesti Bekusti ja Cekusti) Mantaa kävi eilen perhe katsomassa, ja sijoitussopimuksesta neuvotellaan. Koko perhe vaikutti niin "eläinväeltä", että jäi erinomaisen kiva fiilis. Ehkä minulla ei edelleenkään ole sinistä kissaa kotona...

Maanantaiaamuna pitää palata arkeen. Nimet pitäisi keksiä ja Lotan tilanne huolestuttaa, mutta muuta ei voi tehdä kuin odottaa. Seuraavaa kivaa viikonloppua odotellessa rauhallista työviikonalkua kaikille!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mua alkoi eilen naurattaa, että josko laitat tytön nimeksi I see stars, melkein suoraan Aku Ankasta (eikös ne aina näe tähtiä?!) joten jotain yhteistä AKUstin kanssa :D Kun aikani mietin tuota nimeä niin alkoi naurattaa vielä enemmän, sillä mun sisko oli sitä mieltä että Olli näyttää suurine silmineen aina niin järkyttyneelle että hänen kuviin sopisi puhekupla "I see dead people" :D

Nojuu, ehkäpä lähden tästä huonoine ehdotuksineni jatkamaan aamutoimia kun ei kerran ollut mitään konkreettista apua mielessä. Samalla tulin pyörähtämään kun kävin sähköpostista vilkaisemassa Sippuran kuvia ;-)

Kivaa päivää!