maanantai 25. helmikuuta 2008

Miten hullua pidetään jännityksessä...Auran laskettu aika n. 9.3. ja Nupun n. 20.3.

Molemmilla nyt paino noussut n. 800 grammaa. Vanha nyrkkisääntö sanoo että jokaista pentua kohden emolle tulee n. 200 grammaa painoa. Nupulla on silti vielä melkein kuukausi aikaa kasvattaa painoaan ja toisaalta en usko Auran painon enää kasvavan, harvoin ihan viimeisten viikkojen aikana tulee enää suuremmin painoa, pentujen kehitys on enemmän "hienosäätöä".

Veikkaus siis tässä vaiheessa Auralle neljä pentua ja Nupulla on kyllä varmaan enemmän vatsa-asukkeja. Tyttöjä on turha vertailla ulkoisesti, sillä siinä missä Aura on piiitkäkroppainen- ja jalkainen hoikkeliini (vasamainen) on Nuppu pieni ja tuhti töppöjalka (bulldog).

Odotuksen arkeakin koettiin eilen: Nupun maha on niin suuri ja turpea ettei tyttö enää itse uletu pesemään peppuaan. Ihmeissään oli lavuaarikäsittelystä, mutta jälkeenpäin tuntui melkein tyytyväiseltä toimituksen lopputulokseen!

Huvikseni olen arvaillut värejäkin: Auralle kaksi sinistä poikaa, lila poika ja lilakonna tyttö, Nupulle ruskeat poika ja tyttö, suklaakonna tyttö, lila tyttö ja "kiintiö" punainen poika. Sanokaa mun sanoneen ;-D


Ei kommentteja: