tiistai 9. lokakuuta 2007

Kissalapsia tehdään taas...

Touhussa jälleen Nanna ja Igor. Kuinkakohan monetta kertaa?? Kukaan, edes Maikki, Sari tai minä, ei varmasti enää ole laskuissa mukana kuinka monensilla treffeillä tuo kaksikko on. Nuoret oli alle vuoden vanhoja molemmat kun ensimmäistä kertaa treffasivat. Kun reissu ei tuottanutkaan sillä kertaa tulosta, päätettiin lähteä Kempeleeseen hakemaan Nannalle Champion-titteli ennen astutusta. Sitten koko syksy ja talvi reissailtiin, milloin Igor tuli Poriin, milloin Nannan kanssa ajeltiin Turkuun. Keväällä, kun edelleenkään ei pentuja näkynyt, päätettiin ilmoittaa Nannakin Tallinnan näyttelyyn hakemaan IC-titteliä samalle reissulle kuin Igorkin. Ja taas jatkettiin lastentekoa.

Kuka enää muistaa oliko se sinä kesänä vai seuraavana, kun Nanna kävi vieraissakin, Boris oli tosin liian nuori ja kokematon meidän kokeneelle naiselle, ei tullut pentuja silläkään kertaa. Jatkettiin Igorin kanssa treffailua, mikä sujuukin kaksikoltamme jo vanhan kaavan mukaan: Nanna esittää vaikeasti saatavaa ensimmäisen viisi minuuttia, sitten leikitään 15-20 minuuttia esileikkejä ja n. puolen vuorokautta koitetaan sitten sitä itse hommaa. Näin se menee kuin elokuvissa, mutta lopputulos on aina yhtä laimea.

Viime talvena sitten haettiin Romeo Hämeenlinnasta koittamaan meidän juuliaa, mutta siitä meinasi tulla vain verilöyly, ehkä sheaksperiläisessä tarinassa se kuului asiaan... Alkukesästä oli Niilon vuoro, mutta se kilttipoika alistui Nannalle täysin ja pariskunta LEIKKI läpi treffien.

Loppukesällä Nanna uhrattiin harjoituskaveriksi Ukolle, nuorelle pojalle joka tarvitsi varman nakin, edellisen kiihkeän naiskokemuksensa jälkeen. Yritys oli pojalla kova, mutta vielä oli vähän haparoivat nuorenmiehen otteet - ei tulosta.

Tarkoitus oli ihan jatkaa tuota Ukon kanssa treffailua, mutta kun Sari muutama viikko sitten jutteli että Igor on alkanut kuseksia kotonaan ja huutaa yöt läpeensä, eli edessä on leikkaus jo ehkä ennen talvea, heräsi epätoivoinen tarve yrittää meidän mission impossiblea vielä kerran. Onhan Igor Suomeen tuotu nimenomaan Nannaa ajatellen, ja kaikki tuossa pariskunnassa sopisi toisilleen: ulkonäöllisesti täydentävät toisiaan upeasti, luonteissakin on molemmilla toisilleen annettavaa ja sukutaulut ja taustat on varta vasten toisiinsa sovitettu.

Siellä ne nyt ovat, saunalla. Nannan piti huitaista Igoria pari kertaa tassulla kauemmas, mutta jo muutamassa minuutissa juostiin lauteita ylösalas peräkanaa. Parin tunnin päästä kävin vilkaisemassa nuortaparia ovenraosta: Nanna makasi tyytyväisenä Igorin pesässä ja Igor istui lattialla ja tuijotti haltioituneena OMAA NAISTAAN!

Kuva treffeiltä nro 4 tai 5 tai 6 tai... tällä kertaa Turussa

Ei kommentteja: